Moods schilderij 2.0

30.00

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Moodsbord 2.0 – Verbetert communicatie en begrip

Ontdek de nieuwe en verbeterde versie van Moodsbord! Met een prachtig en strak design biedt Moodsbord 2.0 een eenvoudige en effectieve oplossing voor gezinnen en bedrijven in Nederland om communicatie en begrip te verbeteren in situaties waarin emoties en spanningen een rol spelen. Dit innovatieve product is speciaal ontworpen om te helpen bij stressvolle situaties, conflicten en psychische problemen, waardoor spanningen en misverstanden tussen gezinsleden of werknemers verminderd kunnen worden.

Het kleurrijke schilderij van Moodsbord 2.0 is een visueel meesterwerk op zich. Met zorgvuldig gekozen kleuren die de spanningsmeter of het “Window of Tolerance” vertegenwoordigen, trekt het direct de aandacht. Plaats het op een centrale plek in uw huis of op kantoor, zodat het voor iedereen gemakkelijk zichtbaar is.

In tegenstelling tot de vorige versie, maken we bij Moodsbord 2.0 geen gebruik meer van magneetjes. We hebben een innovatieve oplossing gevonden: geckotape. Deze speciale tape zorgt ervoor dat jouw persoonlijke icoontje altijd op de juiste plek blijft hangen. Geen gedoe meer met verschuivende magneten, maar een stevige bevestiging die langdurig meegaat.

Als ouder kun je met behulp van Moodsbord 2.0 beter inzicht krijgen in de verschillende spanningsniveaus, de bijbehorende kleuren en de signalen en het gedrag dat ermee gepaard gaat. Door eenvoudigweg jouw icoontje te verplaatsen naar de kleur die overeenkomt met jouw spanningsniveau, kun je anderen laten zien hoe je je op dat moment voelt. Dit stimuleert openheid en nodigt uit tot gesprekken die leiden tot betere communicatie en begrip binnen het gezin of op de werkvloer.

Laat Moodsbord 2.0 jouw gids zijn naar een meer harmonieuze en begripvolle omgeving. Neem regelmatig een moment om langs het Moodsbord te lopen en te reflecteren op jouw huidige spanningsniveau. Met deze eenvoudige tool kun je jouw emoties beter begrijpen en de communicatie met anderen verbeteren.

Bestel vandaag nog jouw Moodsbord 2.0 en breng positieve verandering in jouw gezin of bedrijf.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moods schilderij 2.0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *