Aanbieding!

Moods schilderij 1.0

20.99

Beschrijving

Verbeterd begrip en contact in gezinnen met psychische problemen

Het Moods-schilderij is een unieke samenwerking tussen GGZ-professionals en creatieve ontwerpers, speciaal ontwikkeld voor gezinnen waar één of beide ouders te maken hebben met psychische problemen. Dit innovatieve product biedt ouders een visuele manier om aan te geven hoe het op dat moment met ze gaat, waardoor kinderen minder alert hoeven te zijn op signalen van spanning bij de ouder.

Dit kleurrijke schilderij is ontworpen om ouders de mogelijkheid te geven hun emoties op een eenvoudige en effectieve manier te uiten. Met behulp van de bijgeleverde magneetjes kunnen ouders visueel laten zien hoe zij zich op dat moment voelen. Dit creëert duidelijkheid en maakt ruimte voor kinderen om zich meer te richten op hun eigen gevoelens en behoeften, wat hun ontwikkeling ten goede komt.

Het Moods-schilderij biedt niet alleen inzicht in de gemoedstoestand van ouders, maar zorgt ook voor helderheid over de momenten waarop het goed gaat en de ouder beschikbaar is voor contact. Dit bevordert echte verbinding en maakt ruimte voor waardevolle interacties tussen ouders en kinderen. Bovendien kunnen er voor de momenten dat het minder goed gaat, van tevoren afspraken worden gemaakt. Op deze lastige momenten is het voor kinderen duidelijk wie er beschikbaar is om hen te ondersteunen.

Met het Moods-schilderij 1.0 kunnen gezinnen met psychische problemen een nieuw niveau van begrip en contact bereiken. Door het eenvoudige maar krachtige gebruik van visuele indicatoren, wordt de communicatie verbeterd en ontstaat er meer ruimte voor gezonde interacties binnen het gezin.

Creëer een omgeving waarin begrip en verbinding bloeien, zelfs in uitdagende tijden.